Despre noi

Fabricaţie

Structuri metalice

Fie ca se lucreaza cu proiectul beneficiarului sau ca este un proiect realizat de societatea noastra, documentatia se introduce in propriul nostru program de fabricatie . Acest program permite urmarirea in timp real a stadiului fabricatiei si a trasabilitatii materialelor.

Debitarea placilor si barelor metalice se realizeaza cu ajutorul instalatiilor de debitat si gaurit automate. Controlul prin softuri specifice permite eliminarea abaterilor dimensionale. In cazul placilor metalice, putem acoperi o gama foarte larga de piese. Dibitarea se face cu plasma sau oxigaz . Masa suport pentru taiere are o latime de 2.5 m si o lungime de 12 m. Grosimile de tabla ce pot fi prelucrate sunt intre 5 si 150 mm. La finalizarea proceselor de debitare si gaurire, placile si profilele metalice sunt depozitate in in locuri special amenajate si grupate in functie de dimensiune si proiectul din care fac parte. Barele se debiteaza cu fierastraie automate si se gauresc pe o linie FICEP deasemenea cu CNC.

Montare

Structuri metalice

Montarea si sudarea structurilor metalice se face numai de catre personal calificat, aceste operatii constand in imbinarea propriu-zisa a pieselor metalice debitate si gaurite in vederea obtinerii unor elemente finite care ulterior se vor monta pe santier. Aceste operatii sunt atent supravecheate de catre personalul CQ. Fiecare element in parte, atat la finalizarea ansamblarii cat si a sudarii, este verificat de catre un controlor tehnic de calitate, pentru a ne asigura ca elementul respecta toate cerintele. In acest mod eliminam greselile si montajul se poate face cursiv. Exista situatii cand se realizeaza premontaje in uzina pentru a ne asigura de corectitudinea reperelor uzinate. Aceste situatii se aplica structurilor cu un grad marit de complexitate.

Structurile metalice pot fi la cerere zincate termic cu ajutorul partenerilor nostri.

Show Buttons
Hide Buttons